‘Smarter Solution, Beter Outcome’ – De bestaande toepassingen leniger maken dank zij de evolutie van de technologie

Het 15de InterSystems Benelux Summit met als thema Smarter Solution, beter Outcome’, (de bestaande toepassingen leniger maken dank zij de evolutie van de technologie), zal op woensdag 15 en donderdag 16 juni plaats hebben in hotel Beveren, Gentseweg 280, 9120 Beveren-Waas.

Dit jaar komen onder andere volgende thema’s aan bod :

> Laat u inspireren door de bekende technologiegoeroe Rick van der Lans, met zijn presentatie ‘Fast data : the next stage of big data’

> Verneem hoe gebruik te maken van alle data, met inbegrip van de content van documenten, Big Data en niet-gestructureerde data

> Ontdek, via praktijkgevallen (waaronder Philips), hoe een maximum aan voordelen te halen uit de nieuwe technologieën zonder de investeringen in bestaande toepassingen op te geven – het belang van ROI.

Op woensdag 15 juni wordt de strategische en praktische benadering besproken van de InterSystems technologie die zowel IoT als streaming analytics ondersteunt.

Op donderdag 16 juni komen technische onderwerpen aan de beurt tijdens de Caché User Group Benelux, de onafhankelijke vereniging, gratis toegankelijk voor alle gebruikers van de InterSystems Caché technologie (https://cugbenelux.wordpress.com/ ).

Op http://bnl.intersystems.com/nl/blog/aan-de-slag-ward-de-backer-over-de-caché-user-group geeft Ward De Backer, voorzitter van de CUG, uitleg over de activiteiten en voordelen van de Caché User Group.

De deelname aan het Summit is gratis. Inschrijven gebeurt op de site www.InterSystemsBenelux.com/summit waar ook het volledige programma van de twee dagen te vinden is.

Traditiegetrouw is het Summit de unieke gelegenheid om kennis te maken met praktijk cases en innoverende en succesvolle toepassingen uit de Benelux en andere regio’s, die door hun ontwerpers en lokale en internationale specialisten van InterSystems gepresenteerd worden. Het is bovendien de ideale bijeenkomst om zowel experten als het management van het bedrijf te ontmoeten en ervaringen te bespreken. Op 15 juni wordt de dag beëindigt met een diner en een ontspanningsavond.