All-Flash: NetApp nummer één voor Dell

okt 21, 2018 | Data Center | 0 Reacties

In het tweede trimester nam NetApp de leiding in de All-Flash opslagmarkt, en verdrong daarmee ook Dell EMC, rapporteert CRN, dat zich op een rapport van IDC/Wells Fargo Securities baseert.

NetApp herschudt de All-Flash kaarten, een prestatie die te danken is aan het succes van de AFF A-serie, met name de AFF A800, waarvan de verkoop in een jaar tijd met 150% is gestegen. In het tweede kwartaal verkocht de firma Sunnyvale voor 556,1 miljoen dollar opslagplaats aan All-Flash. Dit is 67,6% meer dan de 331,7 miljoen dollar die een jaar eerder werd geregistreerd. Het is ook de grootste toename in de top 7 van leveranciers, exclusief Huawei, waarvan de omzet in een jaar tijd met 400% is gestegen.

“We proberen de interesse van klanten te wekken met onze innovaties. We hebben het tempo van nieuwe lanceringen om de zes maanden bereikt,” legde Octavian Tanase, Vice President verantwoordelijk voor OnTap en Software bij NetApp, aan onze collega’s uit. Hij deed uit de doeken dat het huidige succes niet alleen te danken is aan investeringen in All-Flash storage, maar ook aan het feit dat het bedrijf de snelste groeier is van de top vijf SAN providers. “We zien dat we overal aanwezig zijn waar gegevens worden gecreëerd”, voegde hij eraan toe. Dit is een radicale verandering. Drie jaar geleden stond NetApp niet ver.” “Op de markt vroegen mensen zich af waar NetApp was. Nu niet meer,” zegt John Woodall, Vice President bij Integrated Archive Systems, een leverancier leverancier van oplossingen en langdurige NetApp-partner uit Palo Alto in Californië.

Er is een vrij robuuste roadmap. We gaan voor de lange termijn”, voegt Octavian Tanase toe. Verschillende aankondigingen met betrekking tot cloud, HCI en Flash opslag worden verwacht, evenals artificiële intelligentie. NetApp zal bijvoorbeeld het servergeheugen in zijn opslagcontrollers groeperen om te dienen als een leescache, die de prestaties met ongeveer 30% kan verhogen. Bovendien zal NetApp gebruik maken van de alomtegenwoordigheid van het servergeheugen in partnerservers zoals Lenovo en Fujitsu, evenals in de servers van grote concurrenten.

NetApp bereidt zich ook voor op de lancering van nieuwe software, NetApp Memory Accelerated Data, of MAX Data, gebaseerd op de PlexiStor acquisitie. MAX Data zal klanten helpen om de prestaties van applicaties te versnellen door een op geheugen gebaseerd bestandssysteem van meerdere servers samen te stellen …

 

Deze artiken spreken over "Data Center"

Infrastructure, Servers, Network, Storage

Follow this Topic