Brother vergroot zijn marktaandeel in Managed Print Services

door | jun 20, 2018 | Latest News, Workplace | 0 Reacties

Een jaarlijkse groei van 200%! In zijn laatste rapport wijst Quocirca op Brothers uitstekende prestatie in de Managed Print Services in Europa. 

In het rapport ‘Channels to Managed Print Services 2018‘ wordt melding gemaakt van het succes van de print- en technologiespecialist op de retail-, de medische en de bankenmarkt; het geeft ook aan dat Brother een aantrekkelijk voorstel heeft gedaan voor zijn dealers en hun klanten. Quocirca verwacht dat Brother blijft groeien als het doorgaat met het uitbreiden van zijn MPS-capaciteiten.

‘Dat Brother zijn aandeel op de MPS-markt met 200% heeft vergroot is fantastisch, maar ons strategisch doel voor de toekomst is om onze channel partners te ondersteunen met een eenvoudig te beheren MPS-aanbod gericht op zowel SOHO-gebruikers als kmo’s, corporate business en professionele eindgebruikers,’ zegt Frank Van de Velde, Solutions Manager bij Brother International Belgium.

En verder gaat het erom het at your side-denken te bevorderen, wat inhoudt dat er flink gewerkt moet worden aan reflectie, ontwikkeling en feedback van de sector. Precies daardoor heeft Brother de vele uitstekende service-elementen die Quocirca heeft uitgekozen kunnen ontwikkelen. Doel: de channel partners beter te ondersteunen door Brothers MPS nog flexibeler, gunstiger, winstgevender en eenvoudiger te maken. Brothers MPS worden exclusief via distributiepartners verkocht en steunen op vier pijlers: flexibiliteit, eenvoud, snelheid en beschikbaarheid van experts.

‘We weten dat channelorganisaties gefrustreerd zijn door de marges, de trage reactietijden, het gebrek aan verticale marktervaring en de ondersteuning bij het genereren van leads,’ zegt Philip White, European Managed Print Sales Manager bij Brother. ‘Als reactie daarop biedt ons MPS-aanbod een nieuwe benadering voor leadgeneratie en streeft het naar een betere marge tegenover transactionele verkoop door distributeurs de mogelijkheid te bieden inkomsten te genereren op meer dan negen gebieden, waaronder hardware, benodigdheden, software en diensten.’