Brother, nieuwe A3 professionele inkjetserie

nov 5, 2018 | Latest News, Workplace | 0 Reacties

Hoge prestaties tegen lage printkosten. Brother vernieuwt haar A3-inkjetprintergamma – met unieke paginateller.

Brother vernieuwt haar A3 professionele inkjetgamma. De nieuwe Business Smart X serie is elegant, helder wit van kleur en past perfect in elke kantoorruimte. In totaal zijn er vijf nieuwe kleureninkjetprinters met unieke paginatellers.

Drie alles-in-één toestellen en twee printers – ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven. Alle modellen printen in A3 en de MFC-J6945DW en MFC-J6947DW scannen in A3. Brother benadrukt de nieuwe paginatellers en innovatieve cartridges, waarmee u op elk moment kunt zien hoeveel inkt er nog in de cartridges zit – en wanneer deze moeten worden vervangen.

Minder tussenkomst van de gebruiker voor meer rentabiliteit

Het topmodel MFC-J6947DW en de HL-J6100DW printer bieden 3 papierladen (750 vellen), waardoor er minder papier moet worden bijgevuld. De andere modellen hebben 2 papierladen voor een totaal van 500 vellen.

Inktpatronen met ultrahoge prestaties bieden een capaciteit van 6.000 zwarte en 5.000 kleurenpagina’s. Dit garandeert een hoge drukkwaliteit tegen lage kosten per pagina. De uitvoer is snel, met een eerste afdruk (FPOT) in minder dan 6 seconden en een snelheid van maximaal 22 pagina’s per minuut.

Beveiligde aansluiting en nuttige functies

Het gehele assortiment biedt Near Field Communication (NFC) connectiviteit die het gemakkelijk maakt om verbinding te maken voor mobiel printen en tegelijkertijd de printbeveiliging te verbeteren.

De MFC-modellen zijn uitgerust met praktische functies voor eenvoudig gebruik. Ze zijn voorzien van een automatische documentinvoer (ADF) voor 50 vellen en een gebruiksvriendelijk aanraakscherm van 9,3 cm, terwijl de printers zijn voorzien van een aanraakscherm van 6,8 cm. Recto verso afdrukken zijn beschikbaar op alle apparaten en verminderen papierverspilling. Recto verso nummeren en kopiëren is beschikbaar op de multifunctionele modellen.

Met een knipoog naar het milieu

Een verbeterde printkop en levensduur verhogen de prestaties van de printer. Het lage energieverbruik en de milieukeurmerken Blue Angel, Nordic Swan en GS Mark tonen aan dat deze producten milieuvriendelijk zijn.

“Deze serie printers combineert betrouwbaarheid en hoge prestaties tegen lage kosten; het is een winnende formule voor onze klanten”, zegt Peter Hanne, Sales Manager bij Brother International Belgium. Met een keuze uit twee printers en drie alles-in-één modellen vindt elke kmo een printer die aan haar eisen voldoet. De extra lade voor de HL-L6100DW en MFC-J6947DW topprinters is ideaal voor bedrijven met toenemende printvolumes.

 

Deze artiken spreken over "Workplace"

Teamwork, Collaboration,
Printing

Follow this topic