Club EMB, begeleiding bij de naleving van de GDPR wetgeving

door | sep 24, 2018 | Business, Data Intelligence | 0 Reacties

Club EMB is een database die, volgens de strengste beveiligingsnormen, informatie bundelt over een groot aantal mensen die er allen mee instemmen om deze informatie te delen, met als doel gerichte promotionele berichten te ontvangen.

HOE WERKT CLUB EMB ? Club EMB-gegevens zijn daarom alleen samengesteld uit opt-in B2C-e-mailadressen en kunnen door EMB worden gebruikt of door EMB-partners worden aangevraagd voor marketingdoeleinden. Gegevens van het Club EMB-programma worden nooit verkocht aan derden of verzonden naar adverteerders. Ze worden steeds veilig en gecodeerd gebruikt.

WAAROM   TOETREDEN TOT CLUB EMB ? Internetgebruikers die lid worden van het Club EMB-programma, ontvangen gegarandeerd talrijke promotieaanbiedingen en voordelige deals die enkel betrekking hebben op gebieden waarvoor zij expliciet hun interesse hebb en betoond. Adverteerders hebben hierdoor de garantie hun campagnes te kunnen optimaliseren door hun doelgroep expliciet te targetten en enkel mensen te selecteren die geinteresseerd zijn in hun aanbiedingen.

EEN PROGRAMMA DAT ALTIJD HAAR LEDEN CENTRAAL STELT Het Club EMB-programma garandeert haar leden dat ze eenvoudig en snel toegang hebben tot alle informatie met betrekking tot zichzelf. Tegen einde 2018 kan elk lid van de EMB Club persoonlijk zijn of haar informatie, die hij/zij beschikbaar wil stellen aan EMB-partners, selecteren en wij zigen. Een unieke evolutie in zijn soort ! In overeenstemming met de van kracht zijnde wetgeving in de Benelux en Europa, kunnen Club EMB-leden hun “recht om te worden vergeten” ten allen tijde claimen.  EMB verzekert zijn leden dit recht snel en transparant te implementeren.

 

EMB is een gecertificeerde beheerder van B2B en B2C data conform de GDPR wetgeving met een erkende knowhow sinds 2001. Voor meer info over services en producten contacteer EMB per telefoon op +32 478 66 27 64 of door hier te klikken.