Getronics herlanceert zijn cloudportefeuille onder de naam Managed Services

Operatie eindelijk afgerond. De familie, de groep die werkt onder de merken , GWA en Connectis, neemt officieel de activiteit van de gemanagede cloud services van de operator Colt over en lanceert zijn Managed Cloud Services, een portfolio van cloudoplossingen ontwikkeld om organisaties te helpen groeien in de digitale economie vandaag.

Bovendien hebben de Getronics-familie en Colt een strategisch partnership op lange termijn afgesloten, op grond waarvan Getronics gemanagede services via de cloud levert aan klanten van Colt en het netwerk van die laatste zal gebruiken net als zijn data- en spraakcentravermogens.

De cloudactiviteit van Colt, door Gartner voor het derde opeenvolgende jaar beschouwd als één van de leiders van zijn ‘European Magic Quadrant for Cloud-enabled Managed Hosting’, telt ongeveer 600 klanten. Die zijn verdeeld over 11 landen en worden gehost in de beste datacenters in niet minder dan 12 verschillende Europese sites.

Mooie operatie! Door deze activiteit samen te brengen met die van zijn bestaande cloudservice, schakelt Getronics een versnelling hoger. Perfect geïntegreerd in het geheel van het IT-servicesaanbod van Getronics, biedt Managed Cloud Services aan klanten ‘Workspace as a Service’-diensten’, zowel in dedicated, gedeelde als publieke cloudservices (of een combinatie van de drie), allemaal ondersteund door algemeen erkende end-to-endservices.

Daarmee bevestigt Getronics zijn permanente groeistrategie én verhoogt het tegelijk gevoelig zijn aanwezigheid op de Europese cloudmarkt, zowel in termen van klanten als capaciteiten. De operatie maakt deel uit van de strategie AURELIUS, eigenaar van Getronics: het betreft de zesde acquisitie van de Getronics-familie sinds 2012! De groep, verzekert AURELIUS, is op weg om de grootste onafhankelijke leverancier van ICT-services te worden op de huidige IT-markt.

Summary
Colt Managed Cloud in de kleuren van Getronics
Article Name
Colt Managed Cloud in de kleuren van Getronics
Description
Getronics herlanceert zijn cloudportefeuille onder de naam Managed Cloud Services
Author
Solutions Magazine