“We staan er niet zo vaak bij stil, maar wat begon als een droom is vandaag een groot succesverhaal geworden!”, zegt Daan De Wever, Managing Director van Destiny, naar aanleiding van de gala-avond voor de uitreiking van de Young Top Manager 2015 georganiseerd door TOP MANAGEMENT.

De broers Daan en Samuel De Wever van de onafhankelijke Belgische telecomoperator Destiny ontvingen samen deze award die een bekroning is van hun ondernemersgeest. Voor hen begon het avontuur in 2008 toen ze hun bedrijf Destiny creëerden, dat gespecialiseerd is in privédatanetwerken en telecomoplossingen voor bedrijven. Vandaag, zeven jaar later, staan Daan en Samuel aan het hoofd van een van de snelst ontwikkelende bedrijven uit de telecomsector. Het omzetcijfer nam met 1 209% toe in de loop van de voorbije vijf jaar.

“Deze titel is tegelijk een enorme erkenning en een bron van motivatie om verder te gaan op de ingeslagen weg”, vervolgt Daan De Wever. “We zien nog een groeipotentieel voor de komende jaren. We hebben ons hoogtepunt zeker nog niet bereikt!”

De prijs is de erkenning voor het werk van het hele bedrijf en alle mensen die de voorbije jaren bijgedragen hebben aan het succes van Destiny, zegt nog Samuel De Wever, CTO van Destiny. “We willen daarom in de eerste plaats onze medewerkers, klanten en partners bedanken die zich elke dag inzetten voor Destiny.”

Een eerste selectie van enkele tientallen kandidaten voor de categorieën ‘CEO’ en ‘Founder’ leidde tot een shortlist met genomineerden. Die werd vervolgens onder de loep genomen door een jury bestaand uit vertegenwoordigers uit de bedrijfswereld. De jury wilde vooral ondernemers bekronen die erin geslaagd zijn om innovatieve praktijken en technologieën te introduceren in hun bedrijfsvoering en in het management van hun operationele processen.

Foto: Bénédicte Maindiaux