Na , Cisco. heeft een tweede bondgenoot gevonden om zijn iPhone en iPad ingang te doen vinden bij bedrijven. De toenadering, die eind deze zomer geofficialiseerd werd, is logisch in die zin dat Apple en zeer aanwezig zijn binnen bedrijven. Vandaag zouden volgens analisten bijna alle bedrijven uit de Fortune 500 en de Global 500 het iOS centraal geplaatst hebben in hun mobiele strategie. 95% van de bedrijven uit het Fortune 500-klassement vertrouwen op netwerk- en collaborationoplossingen van .

De iPhone en iPad zullen dus vipgasten zijn op de netwerken die Cisco-technologieën gebruiken. Meer algemeen zullen de collaborationtools van Cisco geoptimaliseerd worden voor de mobiele Apple-omgeving. Men verwacht met name iOS- en webversies specifiek aangepast aan iPhone en iPad. Producten zoals (online collaboratieve ruimtes, met chat, videogesprekken en document sharing), TelePresence (high-end immersieve videoconferentie) en WebEx (onlinemeetings en -conferenties) worden aangehaald.

Cisco na IBM. In juli 2014 werden de iPhone en iPad van Apple de default mobiele toestellen voor de Big Blue in de professionele sector. Sindsdien werd het akkoord zelfs nog uitgebreid tot de werkposten …

Vandaag is het vooral via de MobileFirst-applicaties dat het koppel IBM – Apple zich doet gelden. De aanpak is niet globaal, maar per sector. Zo is de helft van de applicaties voorgesteld deze zomer gericht naar de gezondheidssector. In het aanbod een app zoals Hospital RN, dat zorgverleners toelaat om toegang te krijgen tot het volledige patiëntendossier – een dossier dat in realtime kan bijgewerkt worden, om rekening te kunnen houden met nieuwe waarschuwingen of vragen. Of nog: Hospital Lead dat de mogelijkheid biedt een ziekenhuisafdeling heel makkelijk aan te sturen. Een compleet dashboard visualiseert welke taken er moeten afgewerkt worden en in welke kamers. De personen aangeduid om de zorgen te verlenen, worden automatisch verwittigd via de applicatie Hospital Tech, dat verpleegkundigen toelaat exact te weten waar naartoe en voor welk type zorg. Ook hier zorgt pushtechnologie voor een update van de planning in realtime.

Men kan zich voorstellen dat Cisco en Apple hetzelfde zullen doen en vooral collaborationapps zullen ontwikkelen

Summary
Een boost voor de iPhone en iPad van Apple dankzij IBM en Cisco !
Article Name
Een boost voor de iPhone en iPad van Apple dankzij IBM en Cisco !
Description
Na IBM, Cisco. Apple heeft een tweede bondgenoot gevonden om zijn iPhone en iPad ingang te doen vinden bij bedrijven
Author