Email Brokers wordt EMB en lanceert zijn nieuwe website

door | sep 24, 2018 | Business, Data Intelligence | 0 Reacties

Al meer dan 15 jaar verzamelt, verrijkt en verfijnt EMB miljoen en gegevens om uw commerciële BtB en BtC activiteiten te optimaliseren. Om een nieuwe bladzijde in zijn geschiedenis te schrijven, bevestigde EMB haar identiteit met een nieuwe naam en een nieuw logo.

E-mail-brokers, een prominente speler in Europa op het gebied van interactieve marketing en e-mailmarketing verandert zijn naam in EMB.   Deze naamsverandering gaat gepaard met de evolutie en ambities van de markt, zowel in Frankrijk, Benelux als internationaal: in het huidige digitale tijdperk is de kennis van uw klanten belangrijker dan eender welke dataset.

Al meer dan 15 jaar verzamelt, verrijkt en verfijnt EMB miljoen en gegevens om uw commerciële BtB en BtC activiteiten te optimaliseren. Om een nieuwe bladzijde in zijn geschiedenis te schrijven, bevestigde EMB haar identiteit met een nieuwe naam en een nieuw logo. Want voor EMB “E-Intelligence means Business!”

Als dataspecialisten, zetten onze EMB-medewerkers hun expertise in dienst van bedrijven die:

  • hun databases willen opwaarderen en verrijken
  • op zoek zijn naar gerichte en gesegmenteerde databases voor hun marketing-acties
  • op maat gemaakte “marketing” databases vereisen

Het lanceren van de nieuwe naam ging gepaard met de ontwikkeling van een nieuwe website www.emb-europe.com. Een website waar alle EMB teams, met de nodige trots, u uitnodigen een kijkje op te nemen. Deze eerste versie van de site wordt de komende weken verrijkt met zowel inhoudelijke als functionele nieuwigheden.

 

EMB is een gecertificeerde beheerder van B2B en B2C data conform de GDPR wetgeving met een erkende knowhow sinds 2001. Voor meer info over services en producten contacteer EMB per telefoon op +32 478 66 27 64 of door hier te klikken.