Met de overname van TeleSafe versterkt Upfront zich in het noorden

jan 18, 2019 | Data Center | 0 Reacties

Overname van TeleSafe. Upfront, de IT-divisie van Ricoh België, breidt haar activiteiten in Brussel en Vlaams-Brabant verder uit.

Op vrijdag 18 december 2015 nam Ricoh België het IT-bedrijf Upfront over, en op 21 december 2018, drie jaar later, op bijna exact dezelfde dag, heeft Upfront TeleSafe overgenomen. Het bedrijf uit Wemmel, dat al een tiental jaar actief is, is gepositioneerd als IT-dienstverlener in vier domeinen: Managed services, VoIP, Cloud Solutions en GDPR.

Door de overname van Upfront had Ricoh België haar ITS-aanbod verder ontwikkeld om haar klanten een volledig gamma van IT-diensten aan te bieden. Upfront is hoofdzakelijk actief in Brussel en Waals-Brabant, en dus was het logisch dat het haar activiteiten in het noorden van het land wilde ontwikkelen. Dat is wat TeleSafe doet …

De overname van Telesafe is de vijfde integratie onder leiding van Eric Gryson, CEO van Ricoh België – Luxemburg. En een nieuwe stap in de ontwikkelingsstrategie van het bedrijf in België. Alle medewerkers van TeleSafe worden behouden. Daniel Van Isterdael, Managing Partner van TeleSafe, bevestigt dit: “De samenwerking met een grote groep als Upfront / Ricoh biedt ons meer ontwikkelingsmogelijkheden dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen.”

“Via Upfront was onze reputatie als IT-bedrijf goed gevestigd, maar we hadden niet de middelen om onze diensten in het noorden van het land aan te kunnen bieden”, voegt Eric Gryson toe. “Door Telesafe te integreren in onze IT Upfront-divisie kunnen we onze IT-activiteiten in Brussel en Vlaams-Brabant sneller ontwikkelen”.

Deze artiken spreken over "Data Center"

Infrastructure, Servers, Network, Storage

Follow this Topic