Start-ups zijn de ontsteking van onze economie

okt 1, 2019 | Latest News, Workplace | 0 Reacties

Val niet stil dankzij de juiste technologische partner. Voor een start-up telt iedere euro. Het is belangrijk verstandig te investeren.

Wanneer we kmo’s de motor van onze economie noemen, dan zijn start-ups misschien wel de ontsteking van die motor. Een bloeiende economie heeft een constante voeding van nieuwe ideeën en projecten nodig om te blijven draaien. Zonder deze prikkeling zou de motor beginnen sputteren. Alleen, er mag geen zand in de motor komen. Met een technologisch plan hou je de vaart erin.

Een start-up heeft andere behoeften dan bestaande organisaties. Een onderneming met een geschiedenis kan gebruik maken van opgebouwde expertise, heeft geleerd uit fouten en, op voorwaarde dat men mee evolueert met maatschappelijke en technologische ontwikkelingen, kan zich focussen op groei. Voor een nieuw project liggen de kaarten anders. Er moet geïnvesteerd worden in tijd en middelen.

Meteen alle expertise in huis halen is vaak niet mogelijk. Zelf de handen uit de mouwen steken en zoveel mogelijk taken zelf uitvoeren is de realiteit van de dag. Toch is het slim om zo vroeg mogelijk in het proces met een goede IT-partner in zee te gaan. Hij kan je begeleiden in de groei van je onderneming en ervoor zorgen dat je in iedere fase van je digitale traject beschikt over de meest gepaste technologie, de brandstof die je project aan de gang houdt.

HP EliteBook et HP ZBook

Voor een start-up telt iedere euro. Het is belangrijk verstandig te investeren. Samen met je IT-partner kan je de verschillende profielen binnen je organisatie omschrijven om zo voor iedere medewerker de meest gepaste computer te voorzien. Een paar voorbeelden. Voor iemand die veel onderweg is en klanten bezoekt, is een toestel met een lange batterijlevensduur en een mooi design waarschijnlijk het beste. Een creatief profiel wil liefst een pc met veel rekenkracht en audiovisuele sterkte. Anderen willen misschien liever een 2-in-1 toestel. De HP EliteBook en HP ZBook series bieden je een heel breed gamma met geschikte toestellen voor ieder profiel.

Om de kosten te spreiden, kan je er bovendien voor kiezen om de toestellen met aanverwante diensten zoals software en licenties te huren in plaats van aan te kopen. Bijkomende voordelen zijn dat je een perfect overzicht hebt op je IT-uitgaven en dat je toestellen steeds up-to-date zijn, daar zorgt je IT-partner immers voor. Dit neemt heel wat kopzorgen weg zodat je je optimaal kan focussen op je project.

Je HP-partner kan je er alles over vertellen.

Je kunt er hier meer over lezen.

https://www8.hp.com/be/nl/services/overview.html

Deze artiken spreken over "Workplace"

Teamwork, Collaboration,
Printing

Follow this topic