The Wolf, mondiale online serie van HP over cybersecurity

door | feb 27, 2017 | Business | 0 Reacties

The Wolf’ inaugureert de lancering van de strategie HP Secure en spoort aan tot actie om zich te beschermen tegen cyberdreigingen. Met Christian Slater in de hoofdrol.

‘The Wolf’ inaugureert de lancering van de strategie HP Secure en spoort aan tot actie om zich te beschermen tegen cyberdreigingen. Het is het eerste deel van een wereldwijd initiatief om bewustzijn te creëren onder bedrijven en consumenten over de veiligheidsrisico’s waarmee ze geconfronteerd worden.

In deze online serie is Christian Slater een hacker die profiteert van de kwetsbare punten in niet-beveiligde printers en pc’s om een aanval te lanceren in heel het bedrijf, van de postservice tot de boardroom. Deze eerste episode bevestigt dat security niet langer enkel de verantwoordelijkheid is van de IT-afdeling of de directie, maar van iedereen.

“De wereld van connected devices blijft exponentieel groeien, en daarmee ook de sofisticatie en de omvang van cyberaanvallen. Het beveiligen van systemen, data en identiteiten is cruciaal om verder vertrouwen te hebben in de technologie of de toestellen waarmee we ons willen verbinden”, zegt Antonio Lucio, HP Chief Marketing & Communications Director, HP. “HP wil zijn inspanningen op het vlak van cybersecurity verderzetten en ‘The Wolf’ is een originele en creatieve manier om meer bewustzijn te creëren rond deze uitdaging voor bedrijven.”

Christian Slater speelt deze charmante doch sinistere hacker met brio. Hij is ook zeer populair in de wereld van de technologie en de cybersecurity en daardoor de ideale acteur om bedrijven te waarschuwen.

‘The Wolf’ is geregisseerd door Lance Acord, genomineerd voor de Oscars en medeoprichter van Park Pictures. De serie wordt geproduceerd door Kirk Baxter, die al bekroond werd met verschillende Oscars. In de komende maanden zet HP zich verder in voor de security met een brede waaier van samenwerkingen, events en productinnovaties voor de veiligste systemen, oplossingen en technologieën.

 

Ontvang toekomstige artikelen per e-mail, elke dinsdag