Wie verdient uw gegevens? Hou rekening met 5 factoren !

door | mrt 27, 2018 | Advies | 0 Reacties

Uw gegevens zijn strategisch. Vijf echte redenen waarom u interesse moet tonen in het datacentrum van uw telefonieprovider in de cloud. Het advies van Mitel.

Vandaag de dag is communicatie het zenuwcentrum van een wereld waarin interconnectiviteit niet langer een voordeel, maar een noodzaak is. Als een telefooninstallatie of conferentiedienst niet beschikbaar is, kunnen alle activiteiten hier hinder van ondervinden of abrupt stoppen. Een betrouwbare oplossing is essentieel om strategische bedrijfssystemen te ondersteunen en het risico op verstoring te minimaliseren. Helaas zijn niet alle datacenters gelijk en zijn niet alle clouds hetzelfde. U moet zich dus vooral één vraag stellen: wie verdient uw gegevens?

  1. Schaalbaarheid opent alle deuren voor u – Cloudserviceproviders hebben de kracht en flexibiliteit om snel en efficiënt de capaciteit van hun datacenterinfrastructuur op te bouwen. Zo is het mogelijk om de communicatie met dezelfde snelheid zowel opwaarts als neerwaarts te laten evolueren. Publieke clouds zijn populair omdat ze meestal een lage instapkost hebben (weinig hardware nodig) en snel toegang bieden tot een infrastructuur met hoge capaciteit wanneer nodig.
  2. Betrouwbaarheid om gericht te blijven op de business – Oproepkwaliteit is een uithangbord voor het bedrijf. Een telefoongesprek is vaak het eerste contact met een klant. De cloudserviceprovider moet in staat zijn om zijn systemen draaiende te houden zodat de telefoons 24/7 perfect werken. Hetzelfde geldt voor andere strategische toepassingen.
  3. Een resistent systeem betekent kwaliteit – De snelheid waarmee het datacenter kan worden hersteld en verder kan worden gebruikt, zelfs bij hardwarestoringen, stroomuitval of andere onderbrekingen, is een essentiële factor om de beschikbaarheid van uw applicaties te garanderen.
  4. De locatie is belangrijk – Deze factor staat zelden centraal, maar moet toch worden afgewogen wanneer er een keuze moet worden gemaakt. Een dienstverlener die zijn datacenters strategisch lokaliseert in plaats van op een enkel knooppunt, zal beter zijn uitgerust om een verbinding tot stand te brengen en zal geen latentieproblemen ondervinden.

5. Alle wegen leiden naar een veilig systeem – Een datacenter dat een veilige omgeving biedt die het risico op beveiligingsinbreuken minimaliseert is essentieel. Een cloudserviceprovider met hoge standaarden die in staat is om de integriteit en functionaliteit van zijn gehoste IT-omgeving te garanderen, is de beste garantie dat het bedrijf altijd bereikbaar is en draait zonder compromissen.

In Maart Solutions Magazine

Oplossingen Magazine wijdt binnenkort speciale verslagen over de veiligheid van mobiele toepassingen :GDPR, Samenwerking & video, Home Protection

> Ik wil dat zichtbaarheid op dit onderwerp
> Abonneer u op de maandelijkse papieren

PUB

EMC
Summary
Wie verdient uw gegevens? Hou rekening met 5 factoren !
Article Name
Wie verdient uw gegevens? Hou rekening met 5 factoren !
Description
Uw gegevens zijn strategisch. Vijf echte redenen waarom u interesse moet tonen in het datacentrum van uw telefonieprovider in de cloud. Het advies van Mitel.
Author
Solutions Magazine