Wie zijn wij ?

Solutions-magazine.besolutions-magazine.com en soluxions-magazine.com zijn informatieve websites gekoppeld aan de gedrukte magazines Solutions Magazine (België, 2 taaledities) en Soluxions Magazine (Luxemburg), ontworpen en ontwikkeld door communicatiespecialisten om uw doelen te bereiken.

 

Dit geheel wordt twee keer per maand aangevuld door de newsletters Solutions Magazine en Soluxions Magazine die verstuurd worden naar respectievelijk 230.000 Nederlandstalige en Franstalige decision makers in België en 10.000 decision makers in Luxemburg.

 

Deze supports – eigendom van Dixit.com, onafhankelijke uitgever – zijn gericht op ‘digital economy inspiration’ en versterken elkaar:

solutions-magazine.besolutions-magazine.com en soluxions-magazine.com zijn websites die continu focussen op de actualiteit;

Solutions Magazine (2 taaledities) en Soluxions Magazine (Luxemburgse editie in het Frans) ontcijferen en analyseren meer in detail de veranderingen die plaatsvinden en vooral de opportuniteiten die zich aandienen.

 

De lezers van deze titels – web en papier – zijn ‘decision makers’ (CEO, CIO, CFO, CMO, CPO…) betrokken bij het definiëren, beheren en optimaliseren van hun technologie-omgeving. Zij zijn het die beslissingen nemen of het beleid bepalen voor de technologieën en de services die de digitale transformatie van hun bedrijf versnellen.

Uw belangrijkste gesprekspartners

Alain de Fooz

EDITEUR RESPONSABLE

manager van Dixit.com, verantwoordelijk uitgever, bepaalt de strategie en stuurt de redactie van de verschillende titels aan.

Samantha Hoggart

RECLAME

Samantha Hoggart, medeverantwoordelijke sales, staat ook in voor het beheer.

Xavier Van Engelen

RECLAME
medeverantwoordelijke sales, staat ook in voor de digitale marketingpromotie.