Xerox realiseert de grootste productlancering in zijn geschiedenis

door | jan 15, 2018 | technologie | 0 Reacties

Met het ecosysteem ConnectKey kan je inspelen op de revolutie van de cloud en de mobiliteit op de werkplek

Xerox heeft de traditionele printapparatuur getransformeerd in echte geconnecteerde en intelligente werkassistenten, om in te spelen op de evolutie van de noden van de bedrijven van vandaag.

Gepersonaliseerde workflows, directe toegang tot de cloud en multi-layerbeveiligingsfuncties … de nieuwe productassortimenten AltaLink en VersaLink van Xerox zijn aantrekkelijker. Partners kunnen bijvoorbeeld een beroep doen op de Xerox Personalised Application Builder (gecertificeerde app builders van Xerox) en op de App Studio om applicaties op maat uit te werken en te commercialiseren.

Nieuwe opportuniteiten dankzij de nieuwe assortimenten AltaLink en VersaLink

De 29 A4- en A3-printsystemen, zowel kleur als monochroom, zetten snelheden neer van tussen 20 en 90 pagina’s per minuut. Ze maken allemaal deel uit van het ecosysteem ConnectKey, een krachtige combinatie van technologieën en software, ontwikkeld voor kmo’s of voor werkgroepen binnen grote bedrijven.

Beide assortimenten hebben dezelfde kenmerken en functionaliteiten, om een consistente user experience te bieden en partners de kans te geven om hun marges op het vlak van verkoop en services te verbeteren.

De lancering van de AltaLink en VersaLink-assortimenten is de grootste in de geschiedenis van Xerox. Zo biedt het bedrijf een volledige reeks professionele technologische oplossingen: multifunctionele printers voor kleine printvolumes, managed print services (MPS) en oplossingen voor workflow automation.

Xerox heeft zich geprofileerd als marktleider van multifunctionele A3-printers1 (MFP). De groep breidt op dit moment zijn portefeuille voor kmo’s uit om een groter deel van de markt van multifunctionele A4-printers te veroveren.

1 Positie in de sector van MFP A3-printers op basis van het marktaandeel van de omzet van verkochte apparaten.

Meer info op www.xerox.be

 

In Maart Solutions Magazine

Oplossingen Magazine wijdt binnenkort speciale verslagen over de veiligheid van mobiele toepassingen :GDPR, Samenwerking & video, Home Protection

> Ik wil dat zichtbaarheid op dit onderwerp
> Abonneer u op de maandelijkse papieren

PUB

EMC
Summary
Xerox realiseert de grootste productlancering in zijn geschiedenis
Article Name
Xerox realiseert de grootste productlancering in zijn geschiedenis
Description
Met het ecosysteem ConnectKey kan je inspelen op de revolutie van de cloud en de mobiliteit op de werkplek
Author
Solutions Magazine